Thailand och Filippinerna 2012 (del 2)

Angeles City, Pampanga, Filippinerna (del 1)

(6/8-12) Framme i Angeles klockan 20.50. Jag tog en jeepney till Clark Main Gate för 50 peso och gick sedan bort till Clark Star hotel där det fanns ett rum för 900 peso. Hittade först inte hotellet i spöregnet, men som tur var behövde jag inte bli allt för blöt innan jag kom fram. Eftersom jag inte hade något hotell bokat här i Angeles så var detta en liten chansning. Runt 22.00 var jag incheckad på rummet och då blev det en tricycle till McDonalds på Fields.

Flyget från Bangkok till Clark var bekvämt och planet med flygbolaget SEAIR verkade nytt och fräscht. Anmärkningsvärt nog så var planet inte mer än halvfullt. Men det är klart, regnsäsong med tyfoner och lågsäsong gör väl sitt till. Jag hade tre säten för mig själv så jag kunde ligga ner.

Jag blir inte långvarig här i Angeles, och skönt är väl det, för här finns inte mycket för mig. När jag var här i september 2009 regnade det varje dag. Det skall bli intressant att se hur vädret kommer att vara nere i Davao.

Efter en kort promenad på Fields blir det att gå och lägga sig. Mitt plan går redan 10.10 imorgon bitti.
Bildbevis på hur lite folk det var på flighten mellan Bangkok och Clark med SEAIR. Ja, jag började redan få lite skavsår på fötterna i Bangkok.
Otroligt lite folk på flighten med SEAIR mellan Bangkok och Clark.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.