Om mig och sidan

(6/6-05) Välkommen till min resesida! Jag tänkte utnyttja detta utrymme på nätet till att berätta om mina resor. Det innebär att endast saker som har med mina resor att göra kommer att hamna här.

Det är naturligtvis en mycket trevlig möjlighet att kunna berätta om resorna här och delge anhöriga, vänner och övriga intresserade denna information. Kommentera gärna. Det är alltid kul att få feedback på det som skrivs.

Jag försöker vara så politiskt oberoende jag kan. Det är svårt att vara oberoende till hundra procent, men det är målsättningen. Under pågående resor är det den bästa attityden man kan ha för att undvika problem. Kom ihåg att det alltid finns mer än en sida i en konflikt eller åsikt.

Jag har alltid skrivit om mina resor i en eller annan form, så det är inget nytt för mig när jag nu går över till digital form. Om jag kan glädja besökare till sidan är jag naturligtvis glad, men framför allt kommer den att fungera som en resedagbok för mig själv och mina anhöriga och närmaste vänner. Det är dessutom alltid kul att kunna titta tillbaka och återuppleva de resor man gjort. Att resa är livet!

Den 6 Juni 2005 (sidans startdatum)

Translate »